COVID-19 antigén gyorsteszt - csak 15 perc és eredmény

(Előzetes ONLINE bejelentkezéssel könnyedén teszteltetheti magát!)

Orrból és garatból vett, nagy hatékonyságú teszt 100%-os specifitással!
Egyszerű, gyors, biztonságos ügyintézéssel és mintavétellel!

COVID-19 ANTIGÉN GYORSTESZT IGÉNYBEVÉTELÉNEK FOLYAMATA:

 1. Kérjük, kattintson az „IDŐPONTFOGLALÁS COVID-19 antigén gyorsteszt” gombra

 2. Regisztráljon vagy jelentkezzen be időpontfoglalási felületünkön.

 3. Időpontfoglalási oldalunkon válassza ki az igényelni kívánt teszt típusát és az Ön számára leginkább megfelelő időpontot.

 4. A megadott időpontban jöjjön el a vizsgálati helyszínre* és egyenlítse ki a vizsgálat összegét bankkártyával**.

 5. Ezt követően végezzük el az igényelt koronavírus tesztet.

 6. A vizsgálatot követően a regisztráció során megadott e-mail címére küldjük ki teszteredményét és számláját.

* Érkezését jelenleg az Implantcenter-nél jelezheti a helyszínen: a Fényes Elek utca és a Margit körút sarkán. Munkatársaink állnak rendelkezésére ott.
**Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak a helyszínen és csak bankkártyás fizetési lehetőség áll rendelkezésére, valamint a vizsgálat csak a díj kiegyenlítését követően végezzük el.

FONTOS ELŐZETES INFORMÁCIÓK

 • kérjük, figyelmesen olvassa el a honlapunkon található információkat
 • a vizsgálatot előzetes időpont egyeztetéssel, illetve a megadott összeg kiegyenlítésével áll módunkban csak elvégezni
 • kérjük, a koronavírus vizsgálatra lehetőleg egyedül érkezzen (18 éven aluliakkal egy kísérő érkezhet)
 • mintavételi helységünkben egyszerre csak egy vizsgált személy tartózkodhat (kivéve kiskorú családtagja)
 • a COVID-19 antigén gyorsteszt elvégzése előtt fél-1 órával tilos enni, inni, fogat mosni és dohányozni. Kérjük ennek szigorú betartását, mert ellenkező esetben a minta értékelhetetlen lesz. Az ebből adódó sikertelen vizsgálatokért felelősséget nem vállalunk!

Ki NE végeztessen tesztet?

Nem végezhető teszt abban az esetben, amennyiben a koronavírus jellemző tünetei már egyértelműen megjelentek (38 ֯C feletti láz, száraz köhögés, légszomj, nehézlégzés, fáradékonyság, szaglás- és ízlelésvesztés). Ilyenkor kérjük sürgősen vegye fel a kapcsolatot háziorvosával, vagy hívja a 06 80 277 455, vagy 06 80 277 456 központi információs vonalat.

Ki VÉGEZTESSEN tesztet?

 • Ha aggódik saját egészségi állapota miatt, vagy tart a lehetséges súlyos tünetektől
 • Ha aggódik környezete, családtagjai miatt, nehogy megfertőzze Őket
 • Ha egy háztartásban él idős rokonával és szeretné Őt biztonságban tudni
 • Ha úgy gondolja, hogy enyhe tünetekkel, vagy tünet nélkül a közelmúltban már átesett a fertőzésen
 • Ha munkáltatóként szeretné munkatársait biztonságban tudni és vállalatuk működését fenntartani, elkerülni az esetlegesen nagy létszámot érintő karantén miatti nehézségeket
 • Ha szeretne segíteni vérplazmájával súlyos állapotú, koronavírus fertőzött embertársain és meg szeretne bizonyosodni arról, hogy már átesett a fertőzésen
 • Ha olyan országba szeretne utazni, ahova kizárólag negatív koronavírus teszt birtokában léphet be
 • Ha külföldről történő hazaérkezést követően szeretné elkerülni a kötelező, 2 hetes hatósági karantént
 • Ha olyan egészségügyi ellátást szeretne igénybe venni, amelynek feltétele, hogy negatív koronavírus teszttel rendelkezzen
 • Ha gyanús tüneteket észlel magán (pl.: elhúzódó láz nélküli légúti tünetek)
 • Ha az elmúlt időszakban felmerül, hogy koronavírus fertőzöttel találkozott
 • Ha munkavégzése szempontjából fontos, akár környezete (ügyfelei, munkatársai) tekintetében, akár saját védelmében, hogy tisztában legyen vele, fertőzött-e
 • Ha munkáját az elvégzendő feladatok természete miatt csak negatív teszt birtokában végezheti
 • Ha bármely más okból szeretne tesztet végeztetni és nem áll fenn kizáró ok

COVID-19 antigén gyorsteszt hétvégén, Koronavírus gyorsteszt, Koronavírus gyorsteszt magánban, COVID gyorsteszt Budapesten, COVID gyorstesztCOVID-19 antigén teszteléséről:

A vizsgálatot a BIOCREDIT COVID-19 Ag One Step SARS-CoV-2 (Rapigen Inc, Dél-Korea) immunkromatográfiás vizsgálattal, helyszíni mintavétellel végezzük el.

A BIOCREDIT COVID-19 Ag One Step immunkromatográfiás módszer 2020 augusztusa óta érhető el Magyarországon. A vizsgálathoz orrgarati törletre van szükség, amit erre kiképzett szakember az orrba mintavevővel benyúlva tud begyűjteni. A COVID-19 antigén tesztelést magát a helyszínen, a szakember végzi el, és az egész folyamat (a mintavétellel és a fertőtlenítésekkel együtt) átlag 5-8 perc alatt lezajlik, és eredményt is ad perceken belül. A COVID-19 antigén teszt vizsgálati eredményéről már aznap írásos leletet, eredményt állítunk ki és küldünk el e-mailben.

COVID-19 antigén gyorsteszt hétvégén, Koronavírus gyorsteszt, Koronavírus gyorsteszt magánban, COVID gyorsteszt Budapesten, COVID gyorsteszt

A koronavírus antigén teszt, vagyis a COVID-19 Ag-Teszt alkalmas a vírus jelenlétének igazolására a tünetekkel bíró, illetve tünetmentes személyek esetében egyaránt. A vírus mai ismereteink szerint elsősorban az orr nyálkahártya hámsejtjein tapad meg, és ezekben a sejtekben kezd el szaporodni. A vizsgálati mintavétel során az orrüregbe nyúlva a mintavevő pálcával a felszíni hámsejtek tömegét gyűjtjük be, majd a vizsgálati anyagot a teszthez adott mintahígító–sejtfeloldó folyadékba mossuk, ahol a sejtek a mintavevőről leválnak, és a bennük esetlegesen jelenlevő (replikálódó, „szaporodó”) vírus-fehérjék az oldatba kijutnak.

COVID-19 antigén gyorsteszt hétvégén, Koronavírus gyorsteszt, Koronavírus gyorsteszt magánban, COVID gyorsteszt Budapesten, COVID gyorsteszt

A jelenleg elérhető klinikai vizsgálati adatok alapján (rtPCR eredményekhez viszonyítva) a COVID-19 antigén gyorsteszt specificitása 100% – tehát minden pozitívnak látott esetet az rtPCR vizsgálat is meg tudott erősíteni. A vizsgálat szenzitivitása pedig 90% körüli, ami azt jelenti, hogy az esetek 10%-ban ad csupán fals negatív eredményt. Ez bizonyos vizsgálati körülmények között az rtPCR hasonló mutatójánál jobbnak mutatkozik (az rtPCR szenzitivitása 70% körüli) – így a COVID-19 antigén teszt végzésekor negatív eredmény esetében nem szükséges 48 óra múlva azt megismételni. Ez a vizsgálat a fertőzés kialakulásakor az rtPCR teszthez képest 1-2 nappal később jelzi a fertőzés meglétét, azonban ezt követően alkalmas a korai vírusfertőzöttség kimutatására.

A fertőző állapot teljes időszakában képes kimutatni a vírus jelenlétét, így kimutatható a pozitivitás. A fertőzésre alkalmas vírusürítés leállásakor a teszt negatívvá válik, míg az rtPCR igen gyakran további 8-14 napon át pozitív eredményt adhat.

A COVID-19 antigén gyorsteszt vizsgálati eredménye:
Leletét rövid időn belül, már aznap kiküldjük az adatlapon megadott e-mail címére.

Az eredmény: „negatív” vagy „pozitív” vagy „nem értékelhető” lehet.

 • „pozitív” teszteredmény esetén megerősítésként PCR elvégzése mérlegelendő.
 • „negatív” koronavírus gyanú esetén mindenképpen PCR vizsgálat megfontolandó.
 • „nem értékelhető” eredmény esetén a COVID-19 antigén teszt ismétlése javasolt.

Amennyiben további kérdése merült fel a fentebb feltüntetett információkon kívül, akkor az alábbi telefonszámokon hívhat minket:  +36 1 422 0808