Antigén gyorsteszt : csak 15 perc és eredményt kap!

(Előzetes ONLINE bejelentkezéssel könnyedén teszteltetheti magát!)

Orrból vett nagy hatékonyságú teszt, 100%-os specifitással!
Egyszerű, gyors, biztonságos ügyintézéssel és mintavétellel!

COVID-19 ANTIGÉN GYORSTESZT IGÉNYBEVÉTELÉNEK FOLYAMATA:

 1. Kérjük, kattintson az „IDŐPONTFOGLALÁS COVID-19 antigén gyorsteszt” gombra

 2. Regisztráljon vagy jelentkezzen be időpontfoglalási felületünkön.

 3. Időpontfoglalási oldalunkon válassza ki az igényelni kívánt teszt típusát és az Ön számára leginkább megfelelő időpontot.

 4. A megadott időpontban jöjjön el a vizsgálati helyszínre és egyenlítse ki a vizsgálat összegét.

 5. Ezt követően elvégezzük az igényelt koronavírus vizsgálat mintavételezését és tesztelését.

 6. A vizsgálatot követően, a regisztráció során megadott e-mail címére kiküldjük teszteredményét és számláját.

FONTOS ELŐZETES INFORMÁCIÓK

 • kérjük, figyelmesen olvassa el a honlapunkon található információkat
 • kérjük, a koronavírus vizsgálatra lehetőleg egyedül érkezzen (18 éven aluliakkal egy kísérő érkezhet)
 • mintavételi helységünkben egyszerre csak egy vizsgált személy tartózkodhat (kivéve kiskorú családtagja)

COVID-19 Antigén gyorsteszt elvégzése előtt fél-1 órával nem ajánlott enni, inni, fogat mosni és dohányozni. Kérjük ennek betartását, mert ellenkező esetben a minta értékelhetetlen lesz. Az ebből adódó sikertelen vizsgálatokért felelősséget nem vállalunk!

Amennyiben a koronavírus jellemző tünetei már egyértelműen megjelentek (38 ֯C feletti láz, száraz köhögés, légszomj, nehézlégzés, fáradékonyság, szaglás- és ízlelésvesztés), kérjük, jelezze kollégáinknak a mintavételt megelőzően és sürgősen vegye fel a kapcsolatot háziorvosával, vagy hívja a 06 80 277 455, vagy 06 80 277 456 központi információs vonalat.

Mikor VÉGEZTESSEN tesztet?

 • Ha aggódik saját egészségi állapota miatt, vagy tart a lehetséges súlyos tünetektől
 • Ha aggódik környezete, családtagjai miatt, nehogy megfertőzze Őket
 • Ha egy háztartásban él idős rokonával és szeretné Őt biztonságban tudni
 • Ha úgy gondolja, hogy enyhe tünetekkel, vagy tünet nélkül a közelmúltban már átesett a fertőzésen
 • Ha munkáltatóként szeretné munkatársait biztonságban tudni és vállalatuk működését fenntartani
 • Ha szeretne segíteni vérplazmájával súlyos állapotú, koronavírus fertőzött embertársain és meg szeretne bizonyosodni arról, hogy már átesett a fertőzésen
 • Ha olyan országba szeretne utazni, ahova kizárólag negatív koronavírus teszt birtokában léphet be
 • Ha külföldről történő hazaérkezést követően szeretné elkerülni az esetleges karantént
 • Ha olyan egészségügyi ellátást szeretne igénybe venni, amelynek feltétele, hogy negatív koronavírus teszttel rendelkezzen
 • Ha gyanús tüneteket észlel magán (pl.: elhúzódó láz nélküli légúti tünetek)
 • Ha az elmúlt időszakban felmerül, hogy koronavírus fertőzöttel találkozott
 • Ha munkavégzése szempontjából fontos, akár környezete (ügyfelei, munkatársai) tekintetében, akár saját védelmében, hogy tisztában legyen vele, fertőzött-e
 • Ha munkáját az elvégzendő feladatok természete miatt csak negatív teszt birtokában végezheti
 • Ha bármely más okból szeretne tesztet végeztetni és nem áll fenn kizáró ok

COVID-19 antigén gyorsteszt hétvégén, Koronavírus gyorsteszt, Koronavírus gyorsteszt magánban, COVID gyorsteszt Budapesten, COVID gyorstesztANTIGÉN GYORSTESZTRŐL:

A COVID-19 Ag tesztünk egy hivatalos, hatóságilag elfogadott immunkromatográfiás módszer. A vizsgálathoz orrgarati törletre van szükség, amit erre kiképzett szakember az orrba mintavevővel benyúlva tud levenni. A COVID-19 antigén tesztelést a helyszínen, szakember végzi el, és az egész folyamat (a mintavétellel és a fertőtlenítésekkel együtt) átlag 5-8 perc alatt lezajlik, és eredményt is ad perceken belül. A COVID-19 antigén gyorsteszt vizsgálati eredményéről már aznap írásos leletet küldünk e-mailben.

COVID-19 antigén gyorsteszt hétvégén, Koronavírus gyorsteszt, Koronavírus gyorsteszt magánban, COVID gyorsteszt Budapesten, COVID gyorsteszt

A koronavírus antigén teszt, vagyis a COVID-19 Ag-Teszt alkalmas a vírus jelenlétének igazolására a tünetekkel bíró, illetve tünetmentes személyek esetében egyaránt. A vírus mai ismereteink szerint elsősorban az orr nyálkahártya hámsejtjein tapad meg, és ezekben a sejtekben kezd el szaporodni. A vizsgálati mintavétel során az orrüregbe nyúlva a mintavevő pálcával a felszíni hámsejtek tömegét gyűjtjük be, majd a vizsgálati anyagot a teszthez adott mintahígító–sejtfeloldó folyadékba mossuk, ahol a sejtek a mintavevőről leválnak, és a bennük esetlegesen jelenlevő (replikálódó, „szaporodó”) vírus-fehérjék az oldatba kijutnak.

COVID-19 antigén gyorsteszt hétvégén, Koronavírus gyorsteszt, Koronavírus gyorsteszt magánban, COVID gyorsteszt Budapesten, COVID gyorsteszt

A jelenleg elérhető klinikai vizsgálati adatok alapján (rtPCR eredményekhez viszonyítva) a COVID-19 antigén gyorsteszt specificitása 100% – tehát minden pozitívnak látott esetet az rtPCR vizsgálat is meg tudott erősíteni. A vizsgálat szenzitivitása pedig 90% körüli. Ez bizonyos vizsgálati körülmények között az rtPCR hasonló mutatójánál jobbnak mutatkozik, de érdemes mellette PCR tesztet is végeztetni a teljesebb eredmény érdekében. Ez a vizsgálat a fertőzés kialakulásakor az rtPCR teszthez képest 1-2 nappal később jelzi a fertőzés meglétét, azonban ezt követően alkalmas a korai vírusfertőzöttség kimutatására.

A fertőző állapot teljes időszakában képes kimutatni a vírus jelenlétét. A fertőzésre alkalmas vírusürítés leállásakor a teszt negatívvá válik, míg az rtPCR igen gyakran további 8-14 napon át pozitív eredményt adhat.

A hivatalos COVID-19 antigén gyorsteszt vizsgálati eredménye:
(a leletét rövid időn belül, már aznap kiküldjük az adatlapon megadott e-mail címére)

Az eredmény: „negatív” vagy „pozitív” vagy „nem értékelhető” lehet.

 • „pozitív” teszteredmény esetén elmondható, hogy jelen van a koronavírus szervezetében. Ebben az esetben kérjük sürgősen vegye fel a kapcsolatot háziorvosával, vagy hívja a 06 80 277 455, vagy 06 80 277 456 központi információs vonalat. Megerősítésként PCR teszt elvégzése javasolt.
 • „negatív” teszteredmény esetén elmondható, hogy nincs jelen a koronavírus szervezetében, de ismétlés szükséges néhány esetben (pl.: két koronavírus tesztet igénylő tevékenységek esetén), illetve fertőzöttség gyanújánál, a tünetek megjelenésénél mindenképpen PCR teszt javasolt.
 • „nem értékelhető” eredmény esetén a COVID-19 antigén teszt ismétlése szükséges.

A teszteredményeinken magyar és (díjmentesen) angol nyelven egyaránt feltüntetésre kerülnek az információk és az eredmények.

Antigén gyorsteszt | Gyakran Ismételt Kérdések

Antigén gyorstesztünk eredménye átlagosan 15 percen belül kiértékelésre kerül.

Igény esetén - 15-20 perc után - vissza lehet menni a helyszínre és nyomtatva átvehető az eredmény.

A teszteredményeinken magyar és (díjmentesen) angol nyelven egyaránt feltüntetésre kerülnek az információk és az eredmények.

A mintavételt tapasztalt egészségügyi szakemberünk végzi egy speciális mintavételi eszközzel, amellyel szakszerűen az orrból vesz mintát az eredmény maximális hatékonyságának érdekében.

A vizsgálat kiértékelése CE IVD minősítésű, nagy érzékenységű immunokromatográfiás módszeren alapuló gyors teszttel történik, mely a korona vírus két fehérje komponensére (NP és S protein) van érzékenyítve.

A mintavétel megelőzően fél-1 órával az orrfújás, orrspray és egyéb légúti készítmény kerülendő, de nincs egyéb tilalom vagy követelmény. Nyugodtan lehet előtte ételt és italt fogyasztani (alkoholos és koffein tartalmú ételek/italok viszont kerülendők), illetve nincs egyéb kizáró tényezője sem.

Kérjük ennek betartását, mert ellenkező esetben a minta értékelhetetlen lesz. Az ebből adódó sikertelen vizsgálatokért felelősséget nem vállalunk!

Javasoljuk, hogy utazását mindig hivatalos szervtől származó írásbeli tájékoztatás alapján tervezze!

Az alábbi oldalon kiválaszthatja a kívánt célországot, majd megtekintheti, hogy milyen beutazási szabályok, esetleges korlátozások vannak érvényben ott:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasi-tanacs

NEM: Hivatalos szakmai, tudományos cikkek és kutatások szerint egyetlen védőoltás sem befolyásolja, típustól és mennyiségtől függetlenül, a teszt eredményét. Az Antigén gyorsteszt az aktuális fertőzöttségről add visszajelzést.